Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59219
Title: Перспективи використання порошку м’якоті кавуна в технології бісквітної продукції
Authors: Дуднік, Д. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дуднік Д. С. Перспективи використання порошку м’якоті кавуна в технології бісквітної продукції. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 55.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59219
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_55.pdf98.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.