Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59219
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorДуднік, Д. С.-
dc.date.accessioned2024-11-26T14:47:34Z-
dc.date.available2024-11-26T14:47:34Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationДуднік Д. С. Перспективи використання порошку м’якоті кавуна в технології бісквітної продукції. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 55.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59219-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання порошку м’якоті кавуна в технології бісквітної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_55.pdf98.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.