Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59214
Название: | Перспективи використання борошна пшениці ваксі в технології борошняних кондитерських виробів |
Авторы: | Грубник, В. В. |
Научный руководитель: | Запаренко, Г. В. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Грубник В. В. Перспективи використання борошна пшениці ваксі в технології борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Запаренко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 50. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59214 |
ISBN: | 978-966-405-473-4 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_50.pdf | 98.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.