Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5919
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБачинська, Я. О.-
dc.contributor.authorНепочатих, Т. А.-
dc.date.accessioned2022-08-28T14:14:46Z-
dc.date.available2022-08-28T14:14:46Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБачинська Я. О., Непочатих Т. А. Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 274-281.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5919-
dc.description.abstractРозроблено науково обґрунтовану технологію хліба житньо-пшеничного підвищеної біологічної цінності з використанням ягід чорниці, досліджено якість житньо-пшеничного хліба вітчизняного виробництва, а також порівняно його основні характеристики з новим, покращеним хлібом.uk_UA
dc.description.abstractWork is devoted science-based technologies Rye-wheat increased biological value with blueberries, the quality of rye-wheat bread domestic production, and comparison of its main features with the new improved with food.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхліб житньо-пшеничнийuk_UA
dc.subjectягоди чорниціuk_UA
dc.subjectхліб "Бородинський"uk_UA
dc.subjectпокращенняuk_UA
dc.titleДослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_46.pdf181.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.