Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5919
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бачинська, Я. О. | - |
dc.contributor.author | Непочатих, Т. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-28T14:14:46Z | - |
dc.date.available | 2022-08-28T14:14:46Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Бачинська Я. О., Непочатих Т. А. Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 274-281. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5919 | - |
dc.description.abstract | Розроблено науково обґрунтовану технологію хліба житньо-пшеничного підвищеної біологічної цінності з використанням ягід чорниці, досліджено якість житньо-пшеничного хліба вітчизняного виробництва, а також порівняно його основні характеристики з новим, покращеним хлібом. | uk_UA |
dc.description.abstract | Work is devoted science-based technologies Rye-wheat increased biological value with blueberries, the quality of rye-wheat bread domestic production, and comparison of its main features with the new improved with food. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | хліб житньо-пшеничний | uk_UA |
dc.subject | ягоди чорниці | uk_UA |
dc.subject | хліб "Бородинський" | uk_UA |
dc.subject | покращення | uk_UA |
dc.title | Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_46.pdf | 181.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.