Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59187
Title: Технологія гарячих молочних соусів із використанням сухих сироваткових концентратів
Authors: Огарь, А. Є.
metadata.dc.contributor.advisor: Свідло, К. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Огарь А. Є. Технологія гарячих молочних соусів із використанням сухих сироваткових концентратів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Свідло К. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 29.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59187
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_29.pdf98.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.