Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59170
Title: | Технологія борошняних кондитерських виробів із використанням полб’яного борошна |
Authors: | Головенцов, Є. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Запаренко, Г. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Головенцов Є. В. Технологія борошняних кондитерських виробів із використанням полб’яного борошна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Запаренко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 14. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59170 |
ISBN: | 978-966-405-473-4 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_14.pdf | 98.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.