Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59162
Назва: Використання сировини – донора іонів кальцію в технологіях структурованих харчових систем
Автори: Бондаренко, Г. І.
Науковий керівник : Яранцева, Є. О.
Нагорний, О. Ю.
Пивоваров, П. П.
Тищенко, О. П.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бондаренко Г. І. Використання сировини – донора іонів кальцію в технологіях структурованих харчових систем. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. конс.: Яранцева Є. О., Нагорний О. Ю.; наук. кер.: Пивоваров П. П., Тищенко О. П. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 7.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59162
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_7.pdf98.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.