Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59162
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯранцева, Є. О.-
dc.contributor.advisorНагорний, О. Ю.-
dc.contributor.advisorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.advisorТищенко, О. П.-
dc.contributor.authorБондаренко, Г. І.-
dc.date.accessioned2024-11-25T13:29:22Z-
dc.date.available2024-11-25T13:29:22Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБондаренко Г. І. Використання сировини – донора іонів кальцію в технологіях структурованих харчових систем. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. конс.: Яранцева Є. О., Нагорний О. Ю.; наук. кер.: Пивоваров П. П., Тищенко О. П. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 7.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59162-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання сировини – донора іонів кальцію в технологіях структурованих харчових системuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_7.pdf98.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.