Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59154
Название: Використання пектиновмісної овочевої сировини в технології молочно- рослинних фаршів
Авторы: Дейниченко, Г. В.
Юдіна, Т. І.
Назаренко, І. А.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Назаренко І. А. Використання пектиновмісної овочевої сировини в технології молочно- рослинних фаршів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 25-26
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59154
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-26.pdf107.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.