Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59154
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Юдіна, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Назаренко, І. А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-25T13:06:33Z | - |
dc.date.available | 2024-11-25T13:06:33Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Назаренко І. А. Використання пектиновмісної овочевої сировини в технології молочно- рослинних фаршів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 25-26 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59154 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання пектиновмісної овочевої сировини в технології молочно- рослинних фаршів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-26.pdf | 107.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.