Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59151
Назва: Нові напрями підвищення енергоефективності процесу та обладнання для сушіння морепродуктів
Автори: Дейниченко, Г. В.
Карнаушенко, Ю. В.
Гузенко, В. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Карнаушенко Ю. В., Гузенко В. В. Нові напрями підвищення енергоефективності процесу та обладнання для сушіння морепродуктів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 21-22.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59151
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-22.pdf143.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.