Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59151
Название: Нові напрями підвищення енергоефективності процесу та обладнання для сушіння морепродуктів
Авторы: Дейниченко, Г. В.
Карнаушенко, Ю. В.
Гузенко, В. В.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Карнаушенко Ю. В., Гузенко В. В. Нові напрями підвищення енергоефективності процесу та обладнання для сушіння морепродуктів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 21-22.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59151
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-22.pdf143.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.