Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59151
Title: Нові напрями підвищення енергоефективності процесу та обладнання для сушіння морепродуктів
Authors: Дейниченко, Г. В.
Карнаушенко, Ю. В.
Гузенко, В. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г. В., Карнаушенко Ю. В., Гузенко В. В. Нові напрями підвищення енергоефективності процесу та обладнання для сушіння морепродуктів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 21-22.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59151
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-22.pdf143.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.