Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59131
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГавриш, А. В.-
dc.contributor.authorДудкіна, О. О.-
dc.contributor.authorГубенко, С. О.-
dc.date.accessioned2024-11-24T11:24:04Z-
dc.date.available2024-11-24T11:24:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГавриш А. В., Дудкіна О. О., Губенко С. О. Альтернативні способи приготування фонданів . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 13-14.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59131-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАльтернативні способи приготування фонданівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-14.pdf131.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.