Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59129
Назва: | Листя волоського горіху – перспективне джерело йоду в технології борошняних кондитерських виробів |
Автори: | Бондар, Н. П. |
Науковий керівник : | Оберемок, О. І. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Бондар Н. П., Оберемок О. І. Листя волоського горіху – перспективне джерело йоду в технології борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 9-10. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59129 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-10.pdf | 107.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.