Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59129
Назва: Листя волоського горіху – перспективне джерело йоду в технології борошняних кондитерських виробів
Автори: Бондар, Н. П.
Науковий керівник : Оберемок, О. І.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бондар Н. П., Оберемок О. І. Листя волоського горіху – перспективне джерело йоду в технології борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 9-10.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59129
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-10.pdf107.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.