Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59129
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОберемок, О. І.-
dc.contributor.authorБондар, Н. П.-
dc.date.accessioned2024-11-24T11:15:06Z-
dc.date.available2024-11-24T11:15:06Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБондар Н. П., Оберемок О. І. Листя волоського горіху – перспективне джерело йоду в технології борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 9-10.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59129-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЛистя волоського горіху – перспективне джерело йоду в технології борошняних кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-10.pdf107.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.