Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59129
Title: Листя волоського горіху – перспективне джерело йоду в технології борошняних кондитерських виробів
Authors: Бондар, Н. П.
metadata.dc.contributor.advisor: Оберемок, О. І.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бондар Н. П., Оберемок О. І. Листя волоського горіху – перспективне джерело йоду в технології борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 9-10.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59129
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-10.pdf107.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.