Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59129
Title: | Листя волоського горіху – перспективне джерело йоду в технології борошняних кондитерських виробів |
Authors: | Бондар, Н. П. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Оберемок, О. І. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Бондар Н. П., Оберемок О. І. Листя волоського горіху – перспективне джерело йоду в технології борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 9-10. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59129 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-10.pdf | 107.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.