Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59101
Назва: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр»: метод. вказівки, спец. 181 «Харчові технології»
Автори: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Артамонова, Майя Володимирівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків : [б. в.]
Бібліографічний опис: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр»: метод. вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»; уклад.: О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, О. І. Болховітіна; ДБТУ. Харків : [б. в.], 2023. 37 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки розроблені на основі державних стандартів України, Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт студентами Державного біотехнологічного університету, інших нормативних документів. Вказівки надають загальну інформацію щодо оформлення кваліфікаційної роботи та представлення її до захисту в екзаменаційній комісії. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59101
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_KR_mahistr_181_24.pdf774.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.