Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59101
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Артамонова, Майя Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Болховітіна, Олена Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-21T12:04:42Z | - |
dc.date.available | 2024-11-21T12:04:42Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр»: метод. вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»; уклад.: О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, О. І. Болховітіна; ДБТУ. Харків : [б. в.], 2023. 37 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59101 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки розроблені на основі державних стандартів України, Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт студентами Державного біотехнологічного університету, інших нормативних документів. Вказівки надають загальну інформацію щодо оформлення кваліфікаційної роботи та представлення її до захисту в екзаменаційній комісії. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : [б. в.] | uk_UA |
dc.title | Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр»: метод. вказівки, спец. 181 «Харчові технології» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_KR_mahistr_181_24.pdf | 774.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.