Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59020
Title: Інноваційні підходи до технологічного процесу приготування їжі та безпеки в користуванні сучасним обладнанням
Authors: Малюк, Л. П.
Варипаєва, Л. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Інноваційні підходи до технологічного процесу приготування їжі та безпеки в користуванні сучасним обладнанням. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 229-230.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59020
ISBN: 978-966-405-478-9
Appears in Collections:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_229-230.pdf318.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.