Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5900
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorБабіч, А. О.-
dc.date.accessioned2022-08-28T12:54:54Z-
dc.date.available2022-08-28T12:54:54Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Бабіч А. О. Обґрунтування впливу поліпшуючих добавок на властивості хліба зі слабкого пшеничного борошна в процесі зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 258-263.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5900-
dc.description.abstractРозглянуто та обґрунтовано вплив поліпшуючих добавок на властивості хліба зі слабкого пшеничного борошна в процесі зберігання. Дослідженнями встановлено та експериментально підтверджено, що введення добавок подовжує терміни зберігання та покращує якість виробів.uk_UA
dc.description.abstractReview and justify an influence of additives to improve the properties of bread with a weak wheat flour during storage. The research has established and experimentally confirmed that supplementation prolongs shelf life and improves product quality.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectполіпшуючі добавкиuk_UA
dc.subjectслабке пшеничне борошноuk_UA
dc.subjectякість хлібаuk_UA
dc.subjectподовження терміну зберіганняuk_UA
dc.titleОбґрунтування впливу поліпшуючих добавок на властивості хліба зі слабкого пшеничного борошна в процесі зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_43.pdf188.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.