Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58840
Назва: | Спосіб гіпотермічного зберігання прісноводних риб |
Автори: | Фалько, Оксана Валеріївна Євлаш, Вікторія Владленівна Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна Пілюгіна, Інна Сергіївна Сіротенко, Лариса Анатоліївна Клочков, Володимир Кирилович Чижевський, Віктор Васильович |
Дата публікації: | 18-вер-2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Спосіб гіпотермічного зберігання прісноводних риб: пат. 157199 Україна: МПК (2024.01) A23B 4/00 A23B 4/023 (2006.01) A23B 4/06 (2006.01). № u 2023 05517. О. В. Фалько, В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, І. С. Пілюгіна, Л. А. Сіротенко, В. К. Клочков, В. В. Чижевський; власники: Ін-тут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, Ін-тут сцинтиляційних матеріалів НАН України, Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 17.11.2023; опубл. 18.09.2024, Бюл.№ 38. 5 с. |
Серія/номер: | 11;157199 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб гіпотермічного зберігання прісноводної риби включає зберігання риби за температури 4- 6 °C. Попередньо філе риби витримують у водному розчині клатрату кверцетину, з концентрацією 0,2-0,6 г/л, протягом 10-30 хв. Зберігання риби проводять протягом 7 діб. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58840 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
157199_DBTU.pdf | 163.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.