Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58840
Назва: Спосіб гіпотермічного зберігання прісноводних риб
Автори: Фалько, Оксана Валеріївна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Сіротенко, Лариса Анатоліївна
Клочков, Володимир Кирилович
Чижевський, Віктор Васильович
Дата публікації: 18-вер-2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Спосіб гіпотермічного зберігання прісноводних риб: пат. 157199 Україна: МПК (2024.01) A23B 4/00 A23B 4/023 (2006.01) A23B 4/06 (2006.01). № u 2023 05517. О. В. Фалько, В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, І. С. Пілюгіна, Л. А. Сіротенко, В. К. Клочков, В. В. Чижевський; власники: Ін-тут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, Ін-тут сцинтиляційних матеріалів НАН України, Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 17.11.2023; опубл. 18.09.2024, Бюл.№ 38. 5 с.
Серія/номер: 11;157199
Короткий огляд (реферат): Спосіб гіпотермічного зберігання прісноводної риби включає зберігання риби за температури 4- 6 °C. Попередньо філе риби витримують у водному розчині клатрату кверцетину, з концентрацією 0,2-0,6 г/л, протягом 10-30 хв. Зберігання риби проводять протягом 7 діб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58840
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
157199_DBTU.pdf163.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.