Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58840
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФалько, Оксана Валеріївна-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorГаззаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна-
dc.contributor.authorПілюгіна, Інна Сергіївна-
dc.contributor.authorСіротенко, Лариса Анатоліївна-
dc.contributor.authorКлочков, Володимир Кирилович-
dc.contributor.authorЧижевський, Віктор Васильович-
dc.date.accessioned2024-11-11T14:31:28Z-
dc.date.available2024-11-11T14:31:28Z-
dc.date.issued2024-09-18-
dc.identifier.citationСпосіб гіпотермічного зберігання прісноводних риб: пат. 157199 Україна: МПК (2024.01) A23B 4/00 A23B 4/023 (2006.01) A23B 4/06 (2006.01). № u 2023 05517. О. В. Фалько, В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, І. С. Пілюгіна, Л. А. Сіротенко, В. К. Клочков, В. В. Чижевський; власники: Ін-тут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, Ін-тут сцинтиляційних матеріалів НАН України, Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 17.11.2023; опубл. 18.09.2024, Бюл.№ 38. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58840-
dc.description.abstractСпосіб гіпотермічного зберігання прісноводної риби включає зберігання риби за температури 4- 6 °C. Попередньо філе риби витримують у водному розчині клатрату кверцетину, з концентрацією 0,2-0,6 г/л, протягом 10-30 хв. Зберігання риби проводять протягом 7 діб.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;157199-
dc.titleСпосіб гіпотермічного зберігання прісноводних рибuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
157199_DBTU.pdf163.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.