Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58840
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фалько, Оксана Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Пілюгіна, Інна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Сіротенко, Лариса Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Клочков, Володимир Кирилович | - |
dc.contributor.author | Чижевський, Віктор Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-11T14:31:28Z | - |
dc.date.available | 2024-11-11T14:31:28Z | - |
dc.date.issued | 2024-09-18 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб гіпотермічного зберігання прісноводних риб: пат. 157199 Україна: МПК (2024.01) A23B 4/00 A23B 4/023 (2006.01) A23B 4/06 (2006.01). № u 2023 05517. О. В. Фалько, В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, І. С. Пілюгіна, Л. А. Сіротенко, В. К. Клочков, В. В. Чижевський; власники: Ін-тут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, Ін-тут сцинтиляційних матеріалів НАН України, Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 17.11.2023; опубл. 18.09.2024, Бюл.№ 38. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58840 | - |
dc.description.abstract | Спосіб гіпотермічного зберігання прісноводної риби включає зберігання риби за температури 4- 6 °C. Попередньо філе риби витримують у водному розчині клатрату кверцетину, з концентрацією 0,2-0,6 г/л, протягом 10-30 хв. Зберігання риби проводять протягом 7 діб. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;157199 | - |
dc.title | Спосіб гіпотермічного зберігання прісноводних риб | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
157199_DBTU.pdf | 163.43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.