Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5883
Title: Анализ напряжённого состояния и технологические способы повышения ресурса стрельчатых лап культиваторов
Other Titles: Analysis of stress state and the technological methods increased resource hoes of cultivators
Authors: Рыбалко, И. Н.
Тихонов, А. В.
Мартыненко, А. Д.
Сайчук, А. В.
Keywords: культиваторная лапа;вибрационное деформирование;напряжения;коэрцитивная сила;ресурс;износостойкость;cultivator hoes;vibration deformation;stress;coercive force;resource;wear resistance
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Рыбалко И. Н., Тихонов А. В., Мартыненко А. Д., Сайчук А. В. Анализ напряжённого состояния и технологические способы повышения ресурса стрельчатых лап культиваторов. Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів. 2016. № 6. С. 118-131.
Series/Report no.: Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів;№ 6
Abstract: Оценено напряженное состояние культиваторных лап в процессе их производства по уровню коэрцитивной силы. Выявлен перекос в закреплении заготовок при штамповке. Проанализированы технологические способы повышения ресурса культиваторных лап и предложен оптимальный, который заключается в приварке угловой пластины, наплавке режущей кромки порошком Сормайт-1 с последующим упрочнением вибрационным деформированием.
Was rated by stress state of hoes in the process of their production on the level of coercive force. Was revealed bias in fixing workpieces during punching. Analyzed technological ways to improve resource hoes and offered the best, which is welding of a corner of the plate, surfacing of the cutting edge powder Sormayt-1, followed by hardening of vibration deformation.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5883
ISSN: 2311-441X
Appears in Collections:№ 6

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf879.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.