Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58684
Название: | Спосіб виготовлення сиру |
Авторы: | Рижкова, Таісія Миколаївна Гейда, Ірина Михайлівна Михайлов, Валерій Михайлович Гончарова, Ірина Іванівна |
Дата публикации: | 24-июл-2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Спосіб виготовлення сиру: пат. 156688 Україна: МПК A23C 19/02 (2006.01) A23C 19/06 (2006.01) A23C 19/032 (2006.01) A23L 33/105 (2016.01). № u 2024 00595. Т. М. Рижкова, І. М. Гейда, В. М. Михайлов, І. І. Гончарова; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 05.02.2024; опубл. 24.07.2024, Бюл.№ 30. 5 с. |
Серия/номер: | 11;156688 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виготовлення сиру включає приймання молока, очищення, нормалізацію, теплову обробку, підготовку до згортання, отримання згустку, механічну обробку згустку, формування сирної маси, її самопресування та пресування, соління, пакування у плівку та визрівання. Додатково готують овочево-сироватковий відвар із подрібненої суміші кореня селери та імбиру в співвідношенні 1:1 в оптимальній дозі 20 % від маси молока та вводять в підготовлену до згортання суміш молока із 0,8 % закваскою та молокозсідальним ферментом Фромазою із розрахунку 2,0-2,5 г на 100 кг молока. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58684 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
156688_DBTU.pdf | 153.96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.