Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58684
Назва: | Спосіб виготовлення сиру |
Автори: | Рижкова, Таісія Миколаївна Гейда, Ірина Михайлівна Михайлов, Валерій Михайлович Гончарова, Ірина Іванівна |
Дата публікації: | 24-лип-2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Спосіб виготовлення сиру: пат. 156688 Україна: МПК A23C 19/02 (2006.01) A23C 19/06 (2006.01) A23C 19/032 (2006.01) A23L 33/105 (2016.01). № u 2024 00595. Т. М. Рижкова, І. М. Гейда, В. М. Михайлов, І. І. Гончарова; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 05.02.2024; опубл. 24.07.2024, Бюл.№ 30. 5 с. |
Серія/номер: | 11;156688 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виготовлення сиру включає приймання молока, очищення, нормалізацію, теплову обробку, підготовку до згортання, отримання згустку, механічну обробку згустку, формування сирної маси, її самопресування та пресування, соління, пакування у плівку та визрівання. Додатково готують овочево-сироватковий відвар із подрібненої суміші кореня селери та імбиру в співвідношенні 1:1 в оптимальній дозі 20 % від маси молока та вводять в підготовлену до згортання суміш молока із 0,8 % закваскою та молокозсідальним ферментом Фромазою із розрахунку 2,0-2,5 г на 100 кг молока. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58684 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
156688_DBTU.pdf | 153.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.