Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58684
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижкова, Таісія Миколаївна-
dc.contributor.authorГейда, Ірина Михайлівна-
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorГончарова, Ірина Іванівна-
dc.date.accessioned2024-11-08T08:20:09Z-
dc.date.available2024-11-08T08:20:09Z-
dc.date.issued2024-07-24-
dc.identifier.citationСпосіб виготовлення сиру: пат. 156688 Україна: МПК A23C 19/02 (2006.01) A23C 19/06 (2006.01) A23C 19/032 (2006.01) A23L 33/105 (2016.01). № u 2024 00595. Т. М. Рижкова, І. М. Гейда, В. М. Михайлов, І. І. Гончарова; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 05.02.2024; опубл. 24.07.2024, Бюл.№ 30. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58684-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення сиру включає приймання молока, очищення, нормалізацію, теплову обробку, підготовку до згортання, отримання згустку, механічну обробку згустку, формування сирної маси, її самопресування та пресування, соління, пакування у плівку та визрівання. Додатково готують овочево-сироватковий відвар із подрібненої суміші кореня селери та імбиру в співвідношенні 1:1 в оптимальній дозі 20 % від маси молока та вводять в підготовлену до згортання суміш молока із 0,8 % закваскою та молокозсідальним ферментом Фромазою із розрахунку 2,0-2,5 г на 100 кг молока.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;156688-
dc.titleСпосіб виготовлення сируuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
156688_DBTU.pdf153.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.