Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58684
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рижкова, Таісія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Гейда, Ірина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Гончарова, Ірина Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-08T08:20:09Z | - |
dc.date.available | 2024-11-08T08:20:09Z | - |
dc.date.issued | 2024-07-24 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виготовлення сиру: пат. 156688 Україна: МПК A23C 19/02 (2006.01) A23C 19/06 (2006.01) A23C 19/032 (2006.01) A23L 33/105 (2016.01). № u 2024 00595. Т. М. Рижкова, І. М. Гейда, В. М. Михайлов, І. І. Гончарова; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 05.02.2024; опубл. 24.07.2024, Бюл.№ 30. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58684 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення сиру включає приймання молока, очищення, нормалізацію, теплову обробку, підготовку до згортання, отримання згустку, механічну обробку згустку, формування сирної маси, її самопресування та пресування, соління, пакування у плівку та визрівання. Додатково готують овочево-сироватковий відвар із подрібненої суміші кореня селери та імбиру в співвідношенні 1:1 в оптимальній дозі 20 % від маси молока та вводять в підготовлену до згортання суміш молока із 0,8 % закваскою та молокозсідальним ферментом Фромазою із розрахунку 2,0-2,5 г на 100 кг молока. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;156688 | - |
dc.title | Спосіб виготовлення сиру | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
156688_DBTU.pdf | 153.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.