Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58614
Назва: | Спосіб отримання печива пісочного |
Автори: | Скирда, Олена Євгеніївна Акмен, Вікторія Олександрівна Сорокіна, Світлана Вікторівна Гавриш, Андрій Володимирович Пенкіна, Наталія Михайлівна Летута, Тетяна Миколаївна Одарченко, Дмитро Миколайович Соколова, Євгенія Борисівна Колесник, Вікторія Валентинівна Литвиненко, Олег Юрійович |
Дата публікації: | 22-лис-2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання печива пісочного: пат. 154552 Україна: МПК (2023.01) A21D 2/36 (2006.01) A21D 13/00. № u 2023 01821. О. Є. Скирда, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, А. В. Гавриш, Н. М. Пенкіна, Т. М. Летута, Д. М. Одарченко. Є. Б. Соколова, В. В. Колесник, О. Ю. Литвиненко; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 19.04.2023; опубл. 22.11.2023, Бюл.№ 47. 5 с. |
Серія/номер: | 11;154552 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання печива пісочного включає змішування компонентів: борошно пшеничне вищого сорту, меланж, цукрова пудра, ванільна пудра, гарбузове пюре. Гарбузове пюре віджимають від рідини, вводять функціональний інгредієнт - масляний напівфабрикат "Каротинка", та розпушувач. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58614 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
154552_DBTU.pdf | 156.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.