Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58614
Название: | Спосіб отримання печива пісочного |
Авторы: | Скирда, Олена Євгеніївна Акмен, Вікторія Олександрівна Сорокіна, Світлана Вікторівна Гавриш, Андрій Володимирович Пенкіна, Наталія Михайлівна Летута, Тетяна Миколаївна Одарченко, Дмитро Миколайович Соколова, Євгенія Борисівна Колесник, Вікторія Валентинівна Литвиненко, Олег Юрійович |
Дата публикации: | 22-ноя-2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання печива пісочного: пат. 154552 Україна: МПК (2023.01) A21D 2/36 (2006.01) A21D 13/00. № u 2023 01821. О. Є. Скирда, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, А. В. Гавриш, Н. М. Пенкіна, Т. М. Летута, Д. М. Одарченко. Є. Б. Соколова, В. В. Колесник, О. Ю. Литвиненко; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 19.04.2023; опубл. 22.11.2023, Бюл.№ 47. 5 с. |
Серия/номер: | 11;154552 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання печива пісочного включає змішування компонентів: борошно пшеничне вищого сорту, меланж, цукрова пудра, ванільна пудра, гарбузове пюре. Гарбузове пюре віджимають від рідини, вводять функціональний інгредієнт - масляний напівфабрикат "Каротинка", та розпушувач. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58614 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
154552_DBTU.pdf | 156.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.