Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58614
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скирда, Олена Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Акмен, Вікторія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Сорокіна, Світлана Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Андрій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Пенкіна, Наталія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Летута, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Дмитро Миколайович | - |
dc.contributor.author | Соколова, Євгенія Борисівна | - |
dc.contributor.author | Колесник, Вікторія Валентинівна | - |
dc.contributor.author | Литвиненко, Олег Юрійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-05T10:32:25Z | - |
dc.date.available | 2024-11-05T10:32:25Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-22 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання печива пісочного: пат. 154552 Україна: МПК (2023.01) A21D 2/36 (2006.01) A21D 13/00. № u 2023 01821. О. Є. Скирда, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, А. В. Гавриш, Н. М. Пенкіна, Т. М. Летута, Д. М. Одарченко. Є. Б. Соколова, В. В. Колесник, О. Ю. Литвиненко; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 19.04.2023; опубл. 22.11.2023, Бюл.№ 47. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58614 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання печива пісочного включає змішування компонентів: борошно пшеничне вищого сорту, меланж, цукрова пудра, ванільна пудра, гарбузове пюре. Гарбузове пюре віджимають від рідини, вводять функціональний інгредієнт - масляний напівфабрикат "Каротинка", та розпушувач. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;154552 | - |
dc.title | Спосіб отримання печива пісочного | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
154552_DBTU.pdf | 156.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.