Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58614
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкирда, Олена Євгеніївна-
dc.contributor.authorАкмен, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorСорокіна, Світлана Вікторівна-
dc.contributor.authorГавриш, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorПенкіна, Наталія Михайлівна-
dc.contributor.authorЛетута, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorСоколова, Євгенія Борисівна-
dc.contributor.authorКолесник, Вікторія Валентинівна-
dc.contributor.authorЛитвиненко, Олег Юрійович-
dc.date.accessioned2024-11-05T10:32:25Z-
dc.date.available2024-11-05T10:32:25Z-
dc.date.issued2023-11-22-
dc.identifier.citationСпосіб отримання печива пісочного: пат. 154552 Україна: МПК (2023.01) A21D 2/36 (2006.01) A21D 13/00. № u 2023 01821. О. Є. Скирда, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, А. В. Гавриш, Н. М. Пенкіна, Т. М. Летута, Д. М. Одарченко. Є. Б. Соколова, В. В. Колесник, О. Ю. Литвиненко; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 19.04.2023; опубл. 22.11.2023, Бюл.№ 47. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58614-
dc.description.abstractСпосіб отримання печива пісочного включає змішування компонентів: борошно пшеничне вищого сорту, меланж, цукрова пудра, ванільна пудра, гарбузове пюре. Гарбузове пюре віджимають від рідини, вводять функціональний інгредієнт - масляний напівфабрикат "Каротинка", та розпушувач.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;154552-
dc.titleСпосіб отримання печива пісочногоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
154552_DBTU.pdf156.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.