Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58344
Назва: Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировини
Автори: Пивоваров, П. П.
Гринченко, Н. Г.
Плотнікова, Р. В.
Тищенко, О. П.
Нагорний, О. Ю.
Jose, Maria Olmo Peinado
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Плотнікова Р. В., Тищенко О. П., Нагорний О. Ю., Jose Maria Olmo Peinado. Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 228-229.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58344
ISBN: 978-966-405-485-7
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_228-229.pdf326.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.