Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58344
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorПлотнікова, Р. В.-
dc.contributor.authorТищенко, О. П.-
dc.contributor.authorНагорний, О. Ю.-
dc.contributor.authorJose, Maria Olmo Peinado-
dc.date.accessioned2024-10-24T06:28:58Z-
dc.date.available2024-10-24T06:28:58Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Плотнікова Р. В., Тищенко О. П., Нагорний О. Ю., Jose Maria Olmo Peinado. Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 228-229.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58344-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировиниuk_UA
dc.typeAnimationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_228-229.pdf326.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.