Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58344
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Н. Г. | - |
dc.contributor.author | Плотнікова, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Тищенко, О. П. | - |
dc.contributor.author | Нагорний, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Jose, Maria Olmo Peinado | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T06:28:58Z | - |
dc.date.available | 2024-10-24T06:28:58Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Плотнікова Р. В., Тищенко О. П., Нагорний О. Ю., Jose Maria Olmo Peinado. Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 228-229. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-485-7 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58344 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировини | uk_UA |
dc.type | Animation | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_228-229.pdf | 326.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.