Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58344
Название: Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировини
Авторы: Пивоваров, П. П.
Гринченко, Н. Г.
Плотнікова, Р. В.
Тищенко, О. П.
Нагорний, О. Ю.
Jose, Maria Olmo Peinado
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Плотнікова Р. В., Тищенко О. П., Нагорний О. Ю., Jose Maria Olmo Peinado. Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 228-229.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58344
ISBN: 978-966-405-485-7
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_228-229.pdf326.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.