Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58297
Назва: Проєкт крупозаводу на території ТОВ АР «Олімпекс-Агро» у Дніпропетровській обл.
Інші назви: The project of a large-scale plant on the territory of LLC AR "Olympex-Agro" in the Dnipropetrovsk region
Автори: Волкова, Валерія Ігорєвна
Науковий керівник : Гревцева, Н. В.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Ключові слова: овес;крупа;пластівці;сепаратор;дозувач;каменевідбірник;трієр;оперативні бункери;фондовіддача;рентабельність;економічна ефективність;oats;groats;flakes;separator;doser;stone separator;trier;operational bunkers;fund return;profitability;economic efficiency
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Волкова В. І. Проєкт крупозаводу на території ТОВ АР «Олімпекс-Агро» у Дніпропетровській обл.: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Н. В. Гревцева. Харків: ДБТУ, 2024. 80 с.
Короткий огляд (реферат): Проектування крупяних заводів та виробництво крупяних пластівців залишаються надзвичайно актуальними в сучасному світі. Зростаючий попит на харчові продукти, зокрема на крупи, спонукає до пошуку більш ефективних та продуктивних методів їх виробництва. Технологічні інновації в галузі обробки харчових продуктів, зокрема автоматизація та енергоефективність, сприяють поліпшенню процесів виробництва та підвищенню якості кінцевої продукції. Такий підхід не лише забезпечує відповідь на поточні потреби споживачів, а й сприяє стабільності та розвитку харчової промисловості в цілому.
The design of cereal plants and the production of cereal flakes remain extremely relevant in the modern world. The growing demand for food products, in particular for cereals, prompts the search for more efficient and productive methods of their production. Technological innovations in the field of food processing, in particular automation and energy efficiency, contribute to improving production processes and increasing the quality of final products. This approach not only provides a response to the current needs of consumers, but also contributes to the stability and development of the food industry as a whole
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58297
Використані джерела: 1. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BD%D1%96%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C 2. .https://olis.com.ua/osnashenye/ 3. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BD%D1%96%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C 4. https://www.epravda.com.ua/columns/2018/12/14/643517/ 5. Правила організації і ведення технологічного процесу на борошномельних заводах. - К.: ВІПОЛ, 1998. - 145 с. 6. Гандзюк М. П. Основи охорони праці: підручник / М. П. Гандзюк, Е. П. Желібо, М. О. Халимовський. – К.: Каравела, 2005. – 393 с. 7. Гаврик Є.О. Охорона праці: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів Ельга, Ніка-Центр, 2003. 8. Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с.
Розташовується у зібраннях:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181НТ-21б-3-07_24_Volkova.pdf
  Restricted Access
906.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.