Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58297
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГревцева, Н. В.-
dc.contributor.authorВолкова, Валерія Ігорєвна-
dc.date.accessioned2024-10-22T12:32:45Z-
dc.date.available2024-10-22T12:32:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВолкова В. І. Проєкт крупозаводу на території ТОВ АР «Олімпекс-Агро» у Дніпропетровській обл.: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Н. В. Гревцева. Харків: ДБТУ, 2024. 80 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58297-
dc.description.abstractПроектування крупяних заводів та виробництво крупяних пластівців залишаються надзвичайно актуальними в сучасному світі. Зростаючий попит на харчові продукти, зокрема на крупи, спонукає до пошуку більш ефективних та продуктивних методів їх виробництва. Технологічні інновації в галузі обробки харчових продуктів, зокрема автоматизація та енергоефективність, сприяють поліпшенню процесів виробництва та підвищенню якості кінцевої продукції. Такий підхід не лише забезпечує відповідь на поточні потреби споживачів, а й сприяє стабільності та розвитку харчової промисловості в цілому.uk_UA
dc.description.abstractThe design of cereal plants and the production of cereal flakes remain extremely relevant in the modern world. The growing demand for food products, in particular for cereals, prompts the search for more efficient and productive methods of their production. Technological innovations in the field of food processing, in particular automation and energy efficiency, contribute to improving production processes and increasing the quality of final products. This approach not only provides a response to the current needs of consumers, but also contributes to the stability and development of the food industry as a wholeuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectовесuk_UA
dc.subjectкрупаuk_UA
dc.subjectпластівціuk_UA
dc.subjectсепараторuk_UA
dc.subjectдозувачuk_UA
dc.subjectкаменевідбірникuk_UA
dc.subjectтрієрuk_UA
dc.subjectоперативні бункериuk_UA
dc.subjectфондовіддачаuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectoatsuk_UA
dc.subjectgroatsuk_UA
dc.subjectflakesuk_UA
dc.subjectseparatoruk_UA
dc.subjectdoseruk_UA
dc.subjectstone separatoruk_UA
dc.subjecttrieruk_UA
dc.subjectoperational bunkersuk_UA
dc.subjectfund returnuk_UA
dc.subjectprofitabilityuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.titleПроєкт крупозаводу на території ТОВ АР «Олімпекс-Агро» у Дніпропетровській обл.uk_UA
dc.title.alternativeThe project of a large-scale plant on the territory of LLC AR "Olympex-Agro" in the Dnipropetrovsk regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dcterms.references1. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BD%D1%96%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C 2. .https://olis.com.ua/osnashenye/ 3. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BD%D1%96%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C 4. https://www.epravda.com.ua/columns/2018/12/14/643517/ 5. Правила організації і ведення технологічного процесу на борошномельних заводах. - К.: ВІПОЛ, 1998. - 145 с. 6. Гандзюк М. П. Основи охорони праці: підручник / М. П. Гандзюк, Е. П. Желібо, М. О. Халимовський. – К.: Каравела, 2005. – 393 с. 7. Гаврик Є.О. Охорона праці: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів Ельга, Ніка-Центр, 2003. 8. Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів-
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181НТ-21б-3-07_24_Volkova.pdf
  Restricted Access
906.47 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.