Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58297
Title: | Проєкт крупозаводу на території ТОВ АР «Олімпекс-Агро» у Дніпропетровській обл. |
Other Titles: | The project of a large-scale plant on the territory of LLC AR "Olympex-Agro" in the Dnipropetrovsk region |
Authors: | Волкова, Валерія Ігорєвна |
metadata.dc.contributor.advisor: | Гревцева, Н. В. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
Keywords: | овес;крупа;пластівці;сепаратор;дозувач;каменевідбірник;трієр;оперативні бункери;фондовіддача;рентабельність;економічна ефективність;oats;groats;flakes;separator;doser;stone separator;trier;operational bunkers;fund return;profitability;economic efficiency |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Волкова В. І. Проєкт крупозаводу на території ТОВ АР «Олімпекс-Агро» у Дніпропетровській обл.: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Н. В. Гревцева. Харків: ДБТУ, 2024. 80 с. |
Abstract: | Проектування крупяних заводів та виробництво крупяних пластівців залишаються
надзвичайно актуальними в сучасному світі. Зростаючий попит на харчові продукти,
зокрема на крупи, спонукає до пошуку більш ефективних та продуктивних методів їх
виробництва. Технологічні інновації в галузі обробки харчових продуктів, зокрема
автоматизація та енергоефективність, сприяють поліпшенню процесів виробництва та
підвищенню якості кінцевої продукції. Такий підхід не лише забезпечує відповідь на
поточні потреби споживачів, а й сприяє стабільності та розвитку харчової промисловості в
цілому. The design of cereal plants and the production of cereal flakes remain extremely relevant in the modern world. The growing demand for food products, in particular for cereals, prompts the search for more efficient and productive methods of their production. Technological innovations in the field of food processing, in particular automation and energy efficiency, contribute to improving production processes and increasing the quality of final products. This approach not only provides a response to the current needs of consumers, but also contributes to the stability and development of the food industry as a whole |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58297 |
metadata.dcterms.references: | 1. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BD%D1%96%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C 2. .https://olis.com.ua/osnashenye/ 3. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BD%D1%96%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C 4. https://www.epravda.com.ua/columns/2018/12/14/643517/ 5. Правила організації і ведення технологічного процесу на борошномельних заводах. - К.: ВІПОЛ, 1998. - 145 с. 6. Гандзюк М. П. Основи охорони праці: підручник / М. П. Гандзюк, Е. П. Желібо, М. О. Халимовський. – К.: Каравела, 2005. – 393 с. 7. Гаврик Є.О. Охорона праці: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів Ельга, Ніка-Центр, 2003. 8. Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с. |
Appears in Collections: | 181 - "Харчові технології" (Бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181НТ-21б-3-07_24_Volkova.pdf Restricted Access | 906.47 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.