Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58288
Название: | Проєкт реконструкції ТОВ «Немирівський КХП» у Вінницькій обл. з метою виробництва гречаної крупи |
Другие названия: | Project of reconstruction of "Nemirovsky KHP" LLC in Vinnitsa region. for the production of buckwheat |
Авторы: | Коломієць, Анна Костянтинівна |
Научный руководитель: | Самохвалова, О. В. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
Ключевые слова: | гречка;крупа;гречані пластівці;сепаратор;трієр;пропарювач;лущільне відділення;оперативні бункери;фондовіддача;рентабельність;еконмічна ефективність;buckwheat;groats;buckwheat flakes;separator;trier;steamer;husking department;operational bunkers;capital return;profitability;economic efficiency |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Коломієць А. К. Проєкт реконструкції ТОВ «Немирівський КХП» у Вінницькій обл. з метою виробництва гречаної крупи: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. О. В. Самохвалова. Харків: ДБТУ, 2024. 76 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Розробка та реалізація проєкту зі створення круп'яного заводу для переробки
гречки та встановлення лінії виробництва гречаних пластівців є актуальною і
перспективною ініціативою в сучасному харчовому промисловості. За останні роки
спостерігається зростання попиту на здорову та екологічно чисту їжу, а гречка, яка є
багатим джерелом білка, вітамінів та мінералів, відповідає цим вимогам. Гречані пластівці,
як популярний варіант сніданку або перекусу, також користуються попитом серед
споживачів, які прагнуть зберігати здоровий спосіб життя. Запуск такого заводу сприятиме
не лише задоволенню попиту на ці продукти, а й сприятиме розвитку місцевого
виробництва, створюючи робочі місця та збільшуючи економічний розвиток регіону. The development and implementation of the project to create a cereal plant for processing buckwheat and establish a line for the production of buckwheat flakes is a relevant and promising initiative in the modern food industry. In recent years, there has been a growing demand for healthy and environmentally friendly food, and buckwheat, which is a rich source of protein, vitamins and minerals, meets these requirements. Buckwheat flakes, as a popular option for breakfast or a snack, are also in demand among consumers who want to maintain a healthy lifestyle. The launch of such a plant will contribute not only to meeting the demand for these products, but also to the development of local production, creating jobs and increasing the economic development of the region |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58288 |
Использованная литература: | 1. https://elevatorist.com/karta-elevatorov-ukrainy/elevator/93-ambar 2. https://elevatorist.com/kompanii/531-ambar-tm 3. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%96%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C 4. https://superagronom.com/news/16894-ploschi-pid-grechkoyu-zbilshatsya na-16-tis-ga-porivnyano-z-2023-r--prognoz 5. Правила організації і ведення технологічного процесу на борошномельних заводах. - К.: ВІПОЛ, 1998. - 145 с. 6. Гандзюк М. П. Основи охорони праці: підручник / М. П. Гандзюк, Е. П. Желібо, М. О. Халимовський. – К.: Каравела, 2005. – 393 с. 7. Гаврик Є.О. Охорона праці: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів.-К.: Ельга, Ніка-Центр, 2003. 8. Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с. 9. Шутенко Є.І. Технологія круп’яного виробництва [Текст] / Є. І. Шутенко, С.М. Coц. – К.: «Освіта України», 2010. – 272 c. |
Располагается в коллекциях: | 181 - "Харчові технології" (Бакалаври) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
181НТ_21б-3-07_24_Kolomієts.pdf Restricted Access | 1.01 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.