Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58288
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorКоломієць, Анна Костянтинівна-
dc.date.accessioned2024-10-22T09:32:57Z-
dc.date.available2024-10-22T09:32:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКоломієць А. К. Проєкт реконструкції ТОВ «Немирівський КХП» у Вінницькій обл. з метою виробництва гречаної крупи: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. О. В. Самохвалова. Харків: ДБТУ, 2024. 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58288-
dc.description.abstractРозробка та реалізація проєкту зі створення круп'яного заводу для переробки гречки та встановлення лінії виробництва гречаних пластівців є актуальною і перспективною ініціативою в сучасному харчовому промисловості. За останні роки спостерігається зростання попиту на здорову та екологічно чисту їжу, а гречка, яка є багатим джерелом білка, вітамінів та мінералів, відповідає цим вимогам. Гречані пластівці, як популярний варіант сніданку або перекусу, також користуються попитом серед споживачів, які прагнуть зберігати здоровий спосіб життя. Запуск такого заводу сприятиме не лише задоволенню попиту на ці продукти, а й сприятиме розвитку місцевого виробництва, створюючи робочі місця та збільшуючи економічний розвиток регіону.uk_UA
dc.description.abstractThe development and implementation of the project to create a cereal plant for processing buckwheat and establish a line for the production of buckwheat flakes is a relevant and promising initiative in the modern food industry. In recent years, there has been a growing demand for healthy and environmentally friendly food, and buckwheat, which is a rich source of protein, vitamins and minerals, meets these requirements. Buckwheat flakes, as a popular option for breakfast or a snack, are also in demand among consumers who want to maintain a healthy lifestyle. The launch of such a plant will contribute not only to meeting the demand for these products, but also to the development of local production, creating jobs and increasing the economic development of the regionuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectгречкаuk_UA
dc.subjectкрупаuk_UA
dc.subjectгречані пластівціuk_UA
dc.subjectсепараторuk_UA
dc.subjectтрієрuk_UA
dc.subjectпропарювачuk_UA
dc.subjectлущільне відділенняuk_UA
dc.subjectоперативні бункериuk_UA
dc.subjectфондовіддачаuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectеконмічна ефективністьuk_UA
dc.subjectbuckwheatuk_UA
dc.subjectgroatsuk_UA
dc.subjectbuckwheat flakesuk_UA
dc.subjectseparatoruk_UA
dc.subjecttrieruk_UA
dc.subjectsteameruk_UA
dc.subjecthusking departmentuk_UA
dc.subjectoperational bunkersuk_UA
dc.subjectcapital returnuk_UA
dc.subjectprofitabilityuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.titleПроєкт реконструкції ТОВ «Немирівський КХП» у Вінницькій обл. з метою виробництва гречаної крупиuk_UA
dc.title.alternativeProject of reconstruction of "Nemirovsky KHP" LLC in Vinnitsa region. for the production of buckwheatuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dcterms.references1. https://elevatorist.com/karta-elevatorov-ukrainy/elevator/93-ambar 2. https://elevatorist.com/kompanii/531-ambar-tm 3. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%96%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C 4. https://superagronom.com/news/16894-ploschi-pid-grechkoyu-zbilshatsya na-16-tis-ga-porivnyano-z-2023-r--prognoz 5. Правила організації і ведення технологічного процесу на борошномельних заводах. - К.: ВІПОЛ, 1998. - 145 с. 6. Гандзюк М. П. Основи охорони праці: підручник / М. П. Гандзюк, Е. П. Желібо, М. О. Халимовський. – К.: Каравела, 2005. – 393 с. 7. Гаврик Є.О. Охорона праці: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів.-К.: Ельга, Ніка-Центр, 2003. 8. Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с. 9. Шутенко Є.І. Технологія круп’яного виробництва [Текст] / Є. І. Шутенко, С.М. Coц. – К.: «Освіта України», 2010. – 272 c.uk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів-
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181НТ_21б-3-07_24_Kolomієts.pdf
  Restricted Access
1.01 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.