Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58270
Назва: | Проєкт реконструкції зерносушарного відділення елеватору ДП «Новоукраїнський КХП» ДАК «Хліб України» з метою зменшення потужності |
Інші назви: | Project of reconstruction of grain dryer department of elevator of SE "Novoukrainsky KHP" SJSC "Bread of Ukraine" in order to reduce capacity |
Автори: | Попов, Олександр Юрійович |
Науковий керівник : | Гавриш, Т. В. |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
Ключові слова: | пшениця;ячмінь;просо;ріпак;соя;автомобілерозвантажувач;норія;сепаратор;трієр;охорона праці;фондовіддача;рентабельність;економічна ефективність;економія коштів;wheat;barley;millet;rapeseed;soybean;car unloader;noria;separator;trier;labor protection;fund return;profitability;economic efficiency;cost savings |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Попов О. Ю. Проєкт реконструкції зерносушарного відділення елеватору ДП «Новоукраїнський КХП» ДАК «Хліб України» з метою зменшення потужності: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 81 с. |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність даної кваліфікаційної роботи полягає у її спрямованості на вирішення
конкретних проблем зернопереробної промисловості в регіоні. Реконструкція
зерносушильного відділення зерносховища Новоукраїнського КХП у м. Новоукраїнка,
Кіровоградської області, Новоукраїнського району, має на меті не лише зменшення
енерговитрат і оптимізацію виробничих процесів, а й вирішення екологічних проблем та
покращення фінансового стану підприємства. Цей проект спрямований на забезпечення
ефективного функціонування та конкурентоспроможності сільськогосподарського сектора
в умовах сучасного ринкового середовища, що робить його важливим та актуальним в
контексті розвитку аграрної галузі. The relevance of this qualification work lies in its focus on solving specific problems of the grain processing industry in the region. The reconstruction of the grain-drying department of the Novoukrainsky KHP grain warehouse in the city of Novoukrainka, Kirovohrad region, Novoukrainsky district, aims not only to reduce energy consumption and optimize production processes, but also to solve environmental problems and improve the company's financial condition. This project is aimed at ensuring the effective functioning and competitiveness of the agricultural sector in the conditions of the modern market environment, which makes it important and relevant in the context of the development of the agricultural industry |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58270 |
Використані джерела: | 1. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%82_%D1%85%D0%BB%D1%96%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D1%96%D0%B2 2. http://www.coolreferat.com/Растениеводство_просо,_рис,_гречиха 3. http://nsfond.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=22&Itemid=20&lang=uk 4. Гаврик Є.О. Охорона праці: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів Ельга, Ніка-Центр, 2003. – 86 с. 5. Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с. 6. Аюшева О.Г. Технология элеваторной промышленности. – Улан-Удэ: «ВСГТУ», 2002. – 250 с. 7. Аюшева О.Г. Технология элеваторной промышленности. – Улан-Удэ: «ВСГТУ», 2002. – 250 с. 8. Законодавство України про охорону праці: У 3 т. Т. 3. – К., 1995. – 158 с. 9. Осієвська В.В. Основи стандартизації, метрології та управління якістю: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002. – 256 с. 10.Гаврик Є.О. Охорона праці: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів Ельга, Ніка-Центр, 2003. – 124 с. 11.Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с. 12.Виноградська А.М. Основи підприємництва: Навчальний посібник – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002 .– 56 с. 13.Грянник Г.Н. Охрана труда и пожарная безопасность. – Киев: Высшая школа, 1981. – 227 с. 14.http://edu-mns.org.ua/img/articles/447/RecOlKul.pdf |
Розташовується у зібраннях: | 181 - "Харчові технології" (Бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
181НТ_20б-4-08_24_Popov_О_Yu.pdf Restricted Access | 1.03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.