Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58270
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГавриш, Т. В.-
dc.contributor.authorПопов, Олександр Юрійович-
dc.date.accessioned2024-10-21T18:29:15Z-
dc.date.available2024-10-21T18:29:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПопов О. Ю. Проєкт реконструкції зерносушарного відділення елеватору ДП «Новоукраїнський КХП» ДАК «Хліб України» з метою зменшення потужності: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58270-
dc.description.abstractАктуальність даної кваліфікаційної роботи полягає у її спрямованості на вирішення конкретних проблем зернопереробної промисловості в регіоні. Реконструкція зерносушильного відділення зерносховища Новоукраїнського КХП у м. Новоукраїнка, Кіровоградської області, Новоукраїнського району, має на меті не лише зменшення енерговитрат і оптимізацію виробничих процесів, а й вирішення екологічних проблем та покращення фінансового стану підприємства. Цей проект спрямований на забезпечення ефективного функціонування та конкурентоспроможності сільськогосподарського сектора в умовах сучасного ринкового середовища, що робить його важливим та актуальним в контексті розвитку аграрної галузі.uk_UA
dc.description.abstractThe relevance of this qualification work lies in its focus on solving specific problems of the grain processing industry in the region. The reconstruction of the grain-drying department of the Novoukrainsky KHP grain warehouse in the city of Novoukrainka, Kirovohrad region, Novoukrainsky district, aims not only to reduce energy consumption and optimize production processes, but also to solve environmental problems and improve the company's financial condition. This project is aimed at ensuring the effective functioning and competitiveness of the agricultural sector in the conditions of the modern market environment, which makes it important and relevant in the context of the development of the agricultural industryuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectпшеницяuk_UA
dc.subjectячміньuk_UA
dc.subjectпросоuk_UA
dc.subjectріпакuk_UA
dc.subjectсояuk_UA
dc.subjectавтомобілерозвантажувачuk_UA
dc.subjectноріяuk_UA
dc.subjectсепараторuk_UA
dc.subjectтрієрuk_UA
dc.subjectохорона праціuk_UA
dc.subjectфондовіддачаuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectекономія коштівuk_UA
dc.subjectwheatuk_UA
dc.subjectbarleyuk_UA
dc.subjectmilletuk_UA
dc.subjectrapeseeduk_UA
dc.subjectsoybeanuk_UA
dc.subjectcar unloaderuk_UA
dc.subjectnoriauk_UA
dc.subjectseparatoruk_UA
dc.subjecttrieruk_UA
dc.subjectlabor protectionuk_UA
dc.subjectfund returnuk_UA
dc.subjectprofitabilityuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.subjectcost savingsuk_UA
dc.titleПроєкт реконструкції зерносушарного відділення елеватору ДП «Новоукраїнський КХП» ДАК «Хліб України» з метою зменшення потужностіuk_UA
dc.title.alternativeProject of reconstruction of grain dryer department of elevator of SE "Novoukrainsky KHP" SJSC "Bread of Ukraine" in order to reduce capacityuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dcterms.references1. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%82_%D1%85%D0%BB%D1%96%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D1%96%D0%B2 2. http://www.coolreferat.com/Растениеводство_просо,_рис,_гречиха 3. http://nsfond.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=22&Itemid=20&lang=uk 4. Гаврик Є.О. Охорона праці: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів Ельга, Ніка-Центр, 2003. – 86 с. 5. Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с. 6. Аюшева О.Г. Технология элеваторной промышленности. – Улан-Удэ: «ВСГТУ», 2002. – 250 с. 7. Аюшева О.Г. Технология элеваторной промышленности. – Улан-Удэ: «ВСГТУ», 2002. – 250 с. 8. Законодавство України про охорону праці: У 3 т. Т. 3. – К., 1995. – 158 с. 9. Осієвська В.В. Основи стандартизації, метрології та управління якістю: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002. – 256 с. 10.Гаврик Є.О. Охорона праці: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів Ельга, Ніка-Центр, 2003. – 124 с. 11.Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с. 12.Виноградська А.М. Основи підприємництва: Навчальний посібник – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002 .– 56 с. 13.Грянник Г.Н. Охрана труда и пожарная безопасность. – Киев: Высшая школа, 1981. – 227 с. 14.http://edu-mns.org.ua/img/articles/447/RecOlKul.pdfuk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів-
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181НТ_20б-4-08_24_Popov_О_Yu.pdf
  Restricted Access
1.03 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.