Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58260
Название: Технологічний тренінг : метод. вказівки, спец. 181 «Харчові технології»
Авторы: Касабова, Катерина Рубенівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Технологічний тренінг : метод. вказівки до проведення лабораторних робіт з дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 «Харчові технології»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна. Харків : [б. в.], 2024. 38 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний тренінг» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає вказівки до виконання лабораторних робіт (з вказуванням літературних джерел), рекомендовану літературу та електронний ресурс. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58260
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Tekhnolohichnyy_treninh_181_24.pdf1.26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.