Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58260
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Касабова, Катерина Рубенівна | - |
dc.contributor.author | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна | - |
dc.contributor.author | Болховітіна, Олена Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-21T11:43:02Z | - |
dc.date.available | 2024-10-21T11:43:02Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Технологічний тренінг : метод. вказівки до проведення лабораторних робіт з дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 «Харчові технології»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна. Харків : [б. в.], 2024. 38 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58260 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний тренінг» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає вказівки до виконання лабораторних робіт (з вказуванням літературних джерел), рекомендовану літературу та електронний ресурс. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: б. в. | uk_UA |
dc.title | Технологічний тренінг : метод. вказівки, спец. 181 «Харчові технології» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Tekhnolohichnyy_treninh_181_24.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.