Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58260
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.contributor.authorБолховітіна, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2024-10-21T11:43:02Z-
dc.date.available2024-10-21T11:43:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнологічний тренінг : метод. вказівки до проведення лабораторних робіт з дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 «Харчові технології»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна. Харків : [б. в.], 2024. 38 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58260-
dc.description.abstractМетодичні вказівки до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний тренінг» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає вказівки до виконання лабораторних робіт (з вказуванням літературних джерел), рекомендовану літературу та електронний ресурс. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleТехнологічний тренінг : метод. вказівки, спец. 181 «Харчові технології»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Tekhnolohichnyy_treninh_181_24.pdf1.26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.