Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58260
Title: | Технологічний тренінг : метод. вказівки, спец. 181 «Харчові технології» |
Authors: | Касабова, Катерина Рубенівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Болховітіна, Олена Іванівна |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: б. в. |
Citation: | Технологічний тренінг : метод. вказівки до проведення лабораторних робіт з дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 «Харчові технології»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна. Харків : [б. в.], 2024. 38 с. |
Abstract: | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний тренінг» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає вказівки до виконання лабораторних робіт (з вказуванням літературних джерел), рекомендовану літературу та електронний ресурс. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології». |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58260 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Tekhnolohichnyy_treninh_181_24.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.