Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58215
Название: Інноваційний підхід до реалізації процесу очищення топінамбура
Авторы: Дмитревський, Д. В.
Гавриленко, С. В.
Омельченко, О. В.
Перекрест, В. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дмитревський Д. В., Гавриленко С. В., Омельченко О. В., Перекрест В. В. Інноваційний підхід до реалізації процесу очищення топінамбура. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 126-127.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58215
ISBN: 978-966-405-485-7
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_126-127.pdf327.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.