Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58215
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorГавриленко, С. В.-
dc.contributor.authorОмельченко, О. В.-
dc.contributor.authorПерекрест, В. В.-
dc.date.accessioned2024-10-20T16:18:39Z-
dc.date.available2024-10-20T16:18:39Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationДмитревський Д. В., Гавриленко С. В., Омельченко О. В., Перекрест В. В. Інноваційний підхід до реалізації процесу очищення топінамбура. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 126-127.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58215-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційний підхід до реалізації процесу очищення топінамбураuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_126-127.pdf327.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.