Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58215
Title: Інноваційний підхід до реалізації процесу очищення топінамбура
Authors: Дмитревський, Д. В.
Гавриленко, С. В.
Омельченко, О. В.
Перекрест, В. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дмитревський Д. В., Гавриленко С. В., Омельченко О. В., Перекрест В. В. Інноваційний підхід до реалізації процесу очищення топінамбура. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 126-127.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58215
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_126-127.pdf327.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.