Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58172
Назва: The main advantages of use combi ovens in catering
Автори: Borysova, A.
Dmytrevskyi, D.
Ostroushko, S.
El, Mardi Hassan
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Borysova A., Dmytrevskyi D., Ostroushko S., El Mardi Hassan. The main advantages of use combi ovens in catering. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 106-107.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 978-966-405-485-7
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58172
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_106-107.pdf242.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.