Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58172
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBorysova, A.-
dc.contributor.authorDmytrevskyi, D.-
dc.contributor.authorOstroushko, S.-
dc.contributor.authorEl, Mardi Hassan-
dc.date.accessioned2024-10-18T08:41:02Z-
dc.date.available2024-10-18T08:41:02Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationBorysova A., Dmytrevskyi D., Ostroushko S., El Mardi Hassan. The main advantages of use combi ovens in catering. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 106-107.uk_UA
dc.identifier.uri978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58172-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleThe main advantages of use combi ovens in cateringuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_106-107.pdf242.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.