Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58172
Название: The main advantages of use combi ovens in catering
Авторы: Borysova, A.
Dmytrevskyi, D.
Ostroushko, S.
El, Mardi Hassan
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Borysova A., Dmytrevskyi D., Ostroushko S., El Mardi Hassan. The main advantages of use combi ovens in catering. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 106-107.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): 978-966-405-485-7
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58172
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_106-107.pdf242.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.