Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58172
Название: | The main advantages of use combi ovens in catering |
Авторы: | Borysova, A. Dmytrevskyi, D. Ostroushko, S. El, Mardi Hassan |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Borysova A., Dmytrevskyi D., Ostroushko S., El Mardi Hassan. The main advantages of use combi ovens in catering. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 106-107. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | 978-966-405-485-7 https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58172 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_106-107.pdf | 242.11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.