Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58041
Назва: Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробів
Автори: Самохвалова, О. В.
Гревцева, Н. В.
Брикова, Т. М.
Городиська, О. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М., Городиська О. В. Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 151-154.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58041
ISBN: 978-966-405-486-4
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2с-154-страницы-2-страницы-5.pdf1.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.